COACHEN  MET PAARDEN

Learn more about the power of working with horses, also called Equine Facilitated Learning. Let them open yourself and look at YOU!

 

Persoonlijke kracht ontwikkelen door paardenkracht. Ontdek de pracht en kracht die paarden jou kunnen bieden in je persoonlijke ontwikkeling. Open jezelf en zie jezelf door de ogen van het  paard. Een eerlijke oprechte feedback van een paard dat in harmonie met je wilt zijn en alleen eerlijke en oprechte intenties heeft om met jou te kunnen samenwerken.

 

Paarden zijn in staat om met hun aanwezigheid je diep in je hart aan te raken. Intuitief willen zij een verbondenheid aangaan met jou. Het inzicht dat het paard je geeft en de reflectie vragen hierop van jouw coach, kan je een heel andere kijk op je leven en je gebeurtenissen daarin geven.

Soms maken ze zoveel los dat meteen een heldere toekomstvisie duidelijk wordt en het pad daar naartoe.

 

Paarden hebben meteen door als je oprecht bent of alleen iets uitstraalt wat je zou willen zijn, maar misschien nog niet bent. En helpen je meteen met de stap naar waar je wilt komen.

Je kunt met hen uitproberen welke denkstijlen authentiek bij je passen en welke je nog verder kunt ontwikkelen om te komen waar je wilt zijn.

Sommige mensen die voor coaching komen, geven aan met welke intentie zij komen en waar ze aan willen werken. Door het paard komen ze gelijk tot de diepere innerlijke lagen waar het hen echt om te doen is in het leven ; de essentie. Dat maakt dat het voor hen meteen duidelijk is dat zij juist wel of helemaal nog niet het pad bewandelen dat echt bij hun past en waar hun eigen passie ligt. Dat is prachtig als dat zo duidelijk wordt gemaakt in onze coaching.

Dat brengt elk mens dichter bij zichzelf en daardoor dichter bij zijn weg op het levenspad. Dat zorgt voor persoonlijke kracht dat tot leidt tot persoonlijke en zakelijke groei.

 

 

 

We hebben verschillende paarden en ponys die we kunnen inzetten voor het coachen.  Voor persoonlijke coaching of teamcoaching. Van grote paarden tot kleine pony's met allen de eigenschap dat ze betrouwbaar zijn. Het coachen  met de paarden/dieren gebeurt altijd in samenwerking met de begeleiding van de menselijke coach ernaast. Veilgiheid voor de trainees en de paarden zelf staat altijd voorop. Voor mensen die het heel spannend vinden om meteen al met de paarden aan het werk te gaan, kunnen we de uitdaging bieden om dit in kleine stapjes op te bouwen.

 

 

Veiligheid, vertrouwen, eerlijkeid en wederzijds respect zijn hier belangrijke kernwaarden.

 

 

Enjoy the wonder of the horse empowerment

 

 

 

 

 

 

I

ADDRESS

 

TRAININGSCENTRUM

 

Burgtsebaantje 5

5124 RD Molenschot

00316-13695259

info@incrediblereflection.com

www.incrediblereflection.com


+31 612141221     

FIND​ US