Persoonlijke Coaching

 

Persoonlijke coaching voor krachtige persoonlijke groei.

Wij hebben allemaal iemand nodig die je een spiegel kan voorhouden.  We durven vaak niet in de spiegel te kijken, we kijken vaak de andere kant op. Ieder mens heeft zaken die hij niet met vrienden, zakelijke partners of eigen partners kan of wil bespreken. Wij bieden jou door middel van onze coaching de mogelijkheden om, zelf, je gedachten te stroomlijnen zodat je jouw doelen kunt realiseren.

 

Ieder mens heeft alle hulpbronnen in zich om te kunnen bereiken wat hij of zij echt wilt in het leven. Vaak  worden deze hulpbronnen niet aangeboord omdat daar sterke overtuigingen tegenover staan, die niet helpend zijn . Je eigen unieke talenten kun je ontwikkelen met behulp van een team. Een team dat reflecteert, mee denkt en je in je kracht zet.   Hiervoor kunnen we onze co-trainers inzetten;  

de honden en paarden.

Mindsonar  is ook  een reflectie met grote toegevoegde waarde. Mindsonar geeft jou inzicht in je denkstijlen in bepaalde contexten.

 

Zelfinzicht is de sleutel tot het succes. Met zelfinzicht kun je jezelf ontwikkelen om succesvoller te zijn; een betere ouder, partner, vriend of vriendin, beter in de sport die je beoefent,

succesvoller in je zakelijke leven.
 

Voor alles wat je doet is er een doel nodig, anders kom je nergens. Met ieder doel heb je andere gedachten, die leiden tot verschillende rolidentiteiten. Al die rolidentiteiten bij elkaar dat ben jij.  Bijvoorbeeld als coach kun je heel goed geduldig zijn, terwijl in de opvoeding van je kinderen je misschien wel eens vaker je geduld verliest.  Je kunt de denkstijlen die je als coach hebt, leren in te zetten als ouder. Je maakt dan een andere mindset die je helpt om je doel; een geduldigere ouder zijn, te worden.

 

Wat in je gedrag en dus in je denkstijl, maakt dat je nog niet zo succesvol bent als je wilt zijn? Heb jij wel een duidelijk doel voor je jezelf gesteld? Pas als je voor jezelf een duidelijk, positief, gespecificeerd doel hebt gesteld heb je een pad waar je naartoe wilt werken. Dat geeft je focus en daardoor kun je makkelijker beslissen of iets wel of niet goed voor je is wat op je pad komt. Het is zo belangrijk dat je weet wat je wilt en waar je naartoe wilt gaan en daar een strategei voor bedenkt om daar te komen.

Er zit zoveel meer in je dan je denkt, maak daar gebruik van.

 

Vakanties weten mensen heel goed te plannen, anders kwam je nog geen stap verder dan je huis. Dat kunnen ze heel gedetailleerd, maar heel veel mensen hebben geen echt vastomlijnd levensdoel.

Je doel bepalen en in het visier houden, dat geeft je leven richting en inhoud. Dat doel moet je wel continu een beetje bijsturen al naar gelang dat nodig is. Net als een piloot in een vliegtuig die om een storm heenvliegt om toch zijn doel te kunnen bereiken.

 

Je maakt de stap om deze site te bezoeken omdat je stappen in je leven wilt maken om voorruit te komen. wat moet er gebeuren om dat te doen? Wees niet bang, zie waar je kansen liggen. En maak een plan om daar te komen. Bedenk dat jij alleen ervoor kunt zorgen dat jij je allermooiste leven kunt leven. Haal uit het leven belangrijk id voor jou.

 

Samen werken we aan jouw succesvolle leven.

 

fotos toevoegen van innerlijk contact mens hond mens paard, koe en wolf?

ADDRESS

 

TRAININGSCENTRUM

 

Burgtsebaantje 5

5124 RD Molenschot

00316-13695259

info@incrediblereflection.com

www.incrediblereflection.com


+31 612141221     

FIND​ US