Assistentiehond Nederland

 

Een deel van alle inkomsten van het trainingscentrum van Incredible Reflections komt ten goede van Stichting Assistentiehond Nederland.  De stichting is een non-profit organisatie die vrijgesteld is van het betalen van belasting. Giften aan de stichting zijn aftrekbaar.

 

Stichting Assistentiehond Nederland

 

De stichting is 2001 opgericht door  de eignaar van het trainingscentrum.  Haar persoonlijke misie is het verbeteren van kwaliteit van leven met behulp van honden (dieren) 

 

Doelstelling

 

Stichting Assistentiehond Nederland stelt zich tot doel het opleiden

van honden in specifieke vaardigheden, waarmee zij mensen met een motorische, epileptische, ASS of PTSS, auditieve beperking een geestelijke stimulans, een maatje voor het leven en een grotere zelfstandigheid bieden.

 

 

De honden zijn in staat om mensen in een rolstoel te helpen met het pakken van drinken en eten uit de koelkast en lades, helpen aan en uitkleden. Alarm slaan. Eigenlijk helpen de honden met alle dagelijkse dingen die voor ons vanzelfsprekend zijn en voor mensen met en beperking niet of nauwelijks mogelijk. Ook het signaleren van een epileptische  aanval of diabetisch consult door de honden voor hun baasjes, al  voordat het fout gaat, is van zon onbeschrijfelijk grote waarde voor hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Wat de honden kunnen door hun opleiding  en de impact van het team samen (baas en hond) is eigenlijk met geen pen te beschrijven dat moet je zien en ervaren.

 

Steun ons financieel  door geld over te maken.

Uw donatie is aftrekbaar.

Steun ons  door vrijwilliger te worden.

 

Stichting Assistentiehond Nederland

Burgtsebaantje 5A

5124RD Molenschot 

 

NL21 RABO 0145108864

BIC RABONL2U

 

 

 

 

 

Voor de opleiding tot hulphond heeft stichting assistentiehond excelente honden nodig die worden geselecteerd op hun gedrag

 (een grote "will tot please" ) en op hun gezondheid.

Deze honden worden beschikbaar gesteld door Kings Goldendoodle Europe.  

Voor het opleiden van epilepsiehonden, autisme begeleidingshonden, PTSS, Geleide en hulphonden is een speciaal fokprogramma opgericht.  Hiervoor worden Goldendoodle pups, Aussiedoodle pups en Partydoodles  pups

ingezet.

 

Deze honden hebben een hoge aaibaarheidsfactor,  hebben een grote "will to PLease" ; willen heel graag samenwerken met hun baas en hebben als bijkomende fantastische eigenschap dat ze niet verharen en anti allergisch zijn.

www.goldendoodle.nl

 

 

 

 

 

koninklijk huis, prinses margriet, nl doet, prinses bestrix, koning wast hond, assiostentiehond, hulphond, geleidehond, ptss hond, autisme, pup goldendoodle, aussiedoodle

ADDRESS

 

TRAININGSCENTRUM

 

Burgtsebaantje 5

5124 RD Molenschot

00316-13695259

info@incrediblereflection.com

www.incrediblereflection.com


+31 612141221     

FIND​ US