Onze trainingslocatie is landelijk gelegen met uitzicht op de weilanden en het bos.  Wij hebben een ruim aanbod om jou en je team te laten samenwerken en als team verder te ontwikkelen. 

In de activiteiten voor teambuilding kan worden samengewerkt met onze dieren. De koeien van melkveehouderij Baantjer Holsteins, paarden en honden van het trainingscentrum of de wolven in Spanje.

meer lezen...

 

Voor Leiderschapsontwikkeling vragen we de paarden en de honden om jou te spiegelen, te reflecteren. Ben jij de leider of wil jij deze zijn?

Of heb je een leiderschap opgelegd gekregen?

De dieren laten zich niets wijsmaken en geven de reactie die past bij het gedrag, de instructies die jij hen aanbiedt.

meer lezen....

 

With Mindsonar, the various thought processes you may be using are clarified. These personal skills can be analysed and developed individually or as a team. The animals reflect you and learn you more about ....

 

What are the successful thinking styles of a team, which skills are strong and which must be strengthened to enhance the efficiency of the team?

 

further reading.......

Persoonlijke coaching, wij zijn er voor jou. Ervaar de reflectie die de dieren je geven en zet deze direct om in succes stappen. Kijk met hen naar jouw passie en kwaliteiten en te ontwikkelen vaardigeheden.

Je kunt met of zonder dieren gecoached worden. Met dieren is effectiever omdat zij gelijk je ervaringsgericht leren activeren.

meer lezen.....

 

 

Wat bieden wij jou?

 

Incredible reflections laat jou, door het spiegelende effect van de dieren, ervaren waar jouw persoonlijke kracht en ontwikkeling ligt.  Deze reflectie kun je zelf of samen met hulp van onze coaching, omzetten naar persoonlijke groei, die inspirerend doorstroomt naar zowel persoonlijke als zakelijke vlakken.

Je kunt niet in je eigen ogen kijken, daar is een spiegel voor nodig!

 

 

Presentaties en lezingen
Bedrijfs
opstellingen

Wij geven  moitivationele en inspirerende presentaties en lezingen over de verschillende gebieden waarin we actief zijn en geven daarin voorbeelden die aanlsuiten bij de fase waar het bedrijf zich in bevind. De dieren zijn de metafoor als vertaalslag van wat speelt in het bedrijf.

Opstellingen kunnen direct heel veel inzicht geven in issues die spelen op persoonlijk en zakelijk gebied. De opstelling geeft een verhelderend inzicht van degene die eraan mee werken en ook voor degen aan de kant die niet opgesteld zijn.

 

Lees meer....

 

Workshops  & open trainingen
Coachen van mensen met Autisme
i-coaching

Er zijn data waarop je kunt inschrijven voor de workshops en de open trainingen. In deze trainingen schrijven verschillende individuen van verschillende bedrijven zich in.

 

 

 

I coaching is een mogelijkheid om telefonisch gecoached te woren in persoonlijke en zakelijke issues die spelen. Vanwege drukke agenda's, reistijd en direct een gesprek  te kunnen starten  en soms ook dat het even makkelijker is omdat nu meteen op een moment te doen als het jou uitkomt om een issue te bespreken. En zelfs voor sommige mensen is het fijn om dat anoniem te kunnen doen. We hebben verschillende coaches beschikbaar om u te kunnen coachen op verschillende levensgebieden.

 

 

Master your Mind mindset trainingen
de kracht van je gedachten

Vanuit onze ervaring met het begeleiden van kinderen tot en met volwassenen met autisme, zijn wij in staat juist mensen met autisme te coachen om nog meer in hun kracht te komen. Zodat zij hun uitzonderlijke kwaliteiten zo inzetten dat het niet ten koste van henzelf gaat maar bijdraagt aan henzelf en hun team.

Alles valt of staat, wat je ook doet in je leven, met hoe je over alles denkt. Hoe jij jouw denkstijlen hebt geprogrameerd. Dat kan vanuit je opvoeding zijn of vanuit je ervaringen in het leven. De vraag is: zijn het (nog) succesvolle denkstrategieen die jou brengen waar jij naar toe wilt? Of houden ze juist af van het pad dat je eigenlijk, diep in je hart, zou willen bewandelen?

Hoor, kijk en voel hoe je baas wordt over je eigen mindset en hoe je deze in gaat zetten naar voor jou succesvolle denkstijlen met daarbij behorend versterkende overtuigingen! 

Met de mindsonar worden de verschillende denkstijlen die jij in bepaalde contexen gebruikt in kaart gebracht.

Het meet niet wie je bent maar HOE je denkt.

Deze persoonlijke denkstijlen kunnen voor een heel team maar ook voor een individu, in kaart gebracht worden. Het geeft duidelijk inzicht in de sterktes van het team of de organisaties en waar de ontwikkelpunten liggen.

Vanuit de kracht je denkstijlen bewust beter inzetten voor success. 

 

lees meer....

 
Mindsonar
 

ADDRESS

 

TRAININGSCENTRUM

 

Burgtsebaantje 5

5124 RD Molenschot

00316-13695259

info@incrediblereflection.com

www.incrediblereflection.com


+31 612141221     

FIND​ US